Aikataulu:

Aikataulu ilmestyy myöhemmin

Kilpailukanslia:

Kilpailukanslia ja numeroiden jakopisteet sijaitsevat kilpailualueella olevassa teltassa. Valitse kansliaan saapuessasi sarjasi mukainen ilmoittautumispiste.

Kilpailukansliassa on myös mahdollisuus jälki-ilmoittautumiseen, joka tulee hoitaa viimeistään 1½ h ennen oman sarjan starttia.

Tulospalvelu:

Tulokset ovat näkyvissä stadionalueella olevalla ilmoitustaululla ja ilmestyvät mahdollisimman nopeasti internetsivulle: http://knmky.com/kuopiocross/tulokset.html
Kävelyssä/Sauvakävelyssä ei ajanottoa.

Liikenneyhteydet:

Puijon urheilustadion on helppo löytää niin etelästä, kuin pohjoisesta saavuttaessa.

Etelästä saavuttaessa Vitostieltä otetaan Puijonlaakson ramppi, jonka päältä käännytään vasemmalle Suurmäentielle. Stadion löytyy ajamalla suoraan n. 1km.

Pohjoisesta saavuttaessa valitaan Kelloniemen/keskustan ramppi, ja käännytään oikealle Puijonlaaksontielle. Puijonlaaksontietä ajetaan noin 1200m, ja käännytään pesäpallostadionin jälkeen oikealle nousevalle liittymälle. Liittymän päältä käännytään oikealle Suurmäentielle ja ajetaan suoraan noin 600m.

Henkilöautoilla paikalle saapuville on varattu pysäköintitilaa stadionalueen välittömään läheisyyteen. Parkkipaikat sijaitsevat stadionin eteläpuolella. Parkkipaikoille on opastus.

Parkkipaikat >>> (Uusi kuva 2011 tulossa)

Julkisilla kulkuneuvoilla paikalle pääsee Kuopion keskustasta Kuopion Liikenteen paikallisbussilla nro 7. Aikatauluista lisätietoja Kuopion Liikenteen internetsivuilta:

Kuopion liikenne >>>

Suihkut, WC:t ja pukeutuminen:

Stadionrakennuksessa on kilpailijoiden käyttöön varattu kaksi pukuhuonetta suihkuineen ja saunoineen. Pukuhuoneissa on molemmissa käytössä kolme WC-tilaa. Alueella on myös WC-tiloja starttialueen välittömässä läheisyydessä.

Stadion alue >>> (Uusi kuva 2011 tulossa)

Huolto:

Huolto sijaitsee stadion alueella ja osallistujille on tarjolla vettä, urheilujuomaa ja pientä purtavaa.

Ensiapu:

Ensiapupiste sijaitsee stadionalueella.

Radat:

Kilpailuratojen reittikartat ja maastoprofiilit löydät reitit sivulta (tulossa). Radat noudattelevat pääasiassa hyvin juostavia latupohjia, jotka ovat alustaltaan hiekkaa ja sahanpurua. Reitit ovat vaativuudeltaan mukavan vaativia.

Radat on merkitty kääntymäkohdistaan ja stadionalueella värikkäillä nauhoilla. Muutoin latupohjat johdattavat juoksijat väistämättä oikeaan suuntaan.

Reitit >>>

Maksut:

Osallistumismaksua ei palauteta, lääkärintodistusta vastaan osallistumisen voi siirtää seuraavalle vuodelle.
Yhteistyössä: